East Meets West 2020

East Meets West is the startup event of the year in Hawai'i – bringing together thought leaders and innovators from Hawai’i, Asia, and North America. EMW’20 features amazing international speakers, hot topic breakout sessions, pitch opportunities, and ample networking in a tropical Startup Paradise.

January 30 - 31 in Hilton Hawaiian Village

 

EMW'21 Coming Soon
EMW’21 features amazing international speakers, hot topic breakout sessions, pitch opportunities, and ample networking in a tropical Startup Paradise!

For More Video Coverage of the Event see HERE.

EMW'20 Gallery

Keynote Speakers
We are bringing the finest industry experts to speak
David Ige
Governor, State of Hawai'i
Patrick Lee
Co-Founder, Rotten Tomatoes
Kun Gao
Co-Founder, Crunchyroll
Charles Hudson
Founder & Managing Partner, Precursor Ventures
Kyle Corbitt
Senior Software Developer, Y Combinator
Cassidy Crowley
Entrepreneur, The Baby Toon
Casey Lau
Co-Host of RISE
Mara Zepeda
Co-Founder & CEO, Switchboard
Lu Zhang
Founder & Managing Partner, Fusion Fund
Tim Young
Founding General Partner, Eniac Ventures
On Lee
CEO & CTO, GDP Labs
Elisa Chiu
Founder & CEO, Anchor Taiwan

To see more speakers click here.

Venture Capital Funds Participating
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso

East Meets West 2020 Event Schedule
Here is an overview of what you will see at EMW'20

8:30 am Hilton Hawaiian Village Lagoon

Networking Activities

Coffee & Malasadas on the beach
One-on-One Meetings
Swim, StandUp Paddle, Paddleboat

2 hours 30 min

12 pm Hilton Hawaiian Village Rainbow Room

Lunch: Hawaiian Storytelling

Lunch with all attendees.

1 hour 30 min

1:30 pm Hilton Hawaiian Village Rainbow Room

Roundtable Discussions

45 min

2:15 pm Hilton Hawaiian Village Rainbow Room

Roundtable Discussions (Session 2)

45 min

3 pm Hilton Hawaiian Village Lounge

Break
2 hours

5 pm Waikiki Yacht Club

Sunset Drinks
2 hours

8 am Hilton Hawaiian Village

Registration & Breakfast
1 hour

9 am Hilton Hawaiian Village Coral Room

9:10 am Hilton Hawaiian Village Coral Room

Kamehameha Schools Welcome

10 min

9:20 am Hilton Hawaiian Village Coral Room

Panel: Future of Work - Rise of the Digital Nomad

Moderated by Clint Chao (Moment Ventures)

25 min

9:45 am Hilton Hawaiian Village Coral Room

10:10 am Hilton Hawaiian Village Coral Ballroom

Keynote: Creating a More Ethical and Inclusive Startup Culture

20 min

10:30 am

Break
30 min

11:00 am Hilton Hawaiian Village Coral Ballroom

Fireside Chat: Crunchyroll - An East Meets West Founders Story

Interview by Patrick Lee (Rotten Tomatoes)

25 min

11:25 am Hilton Hawaiian Village Coral Ballroom

Panel: Shifting Sands in Asian Ecosystems - The Hong Kong Effect

Moderated by Faruq Ahmad (Palo Alto Capital Advisors)

25 min

11:50 am Hilton Hawaiian Village Coral Ballroom

Welcome Remarks

10 min

12 pm

Lunch
1 hour 30 min

1:30 pm Hilton Hawaiian Village Coral Ballroom

Panels

Moderated by Casey Lau (RISE Conference)

1 hour

1:30 pm Hilton Hawaiian Village S. Pacific 1-2

Sustainable Solutions: Land and Sea

Moderated by Celeste Connors (Hawai'i Green Growth)

1 hour

1:30 pm Hilton Hawaiian Village S. Pacific 3-4

Entrepreneur's Bootcamp:

Moderated by Eric Chan (Chargebee)

1 hour

2:30 pm Hilton Hawaiian Village Coral Ballroom

Panels

Moderated by Stacy Ferreira (Hawai'i State Senate)

1 hour

2:30 pm Hilton Hawaiian Village S. Pacific 1-2

Sustainable Solutions: Commerce and Mobility

Moderated by Steve Petranik (Hawaii Business)

1 hour

2:30 pm Hilton Hawaiian Village S. Pacific 3-4

Entrepreneur's Bootcamp

Moderated by Christopher Kelley (JP Morgan)

1 hour

3:30 pm

Coffee Break and Snacks
30 min

5 pm Hilton Hawaiian Village Coral Ballroom

5:20 pm Hilton Hawaiian Village Coral Ballroom

What I Learned on Shark Tank

10 min

5:30 pm Hilton Hawaiian Village Coral Ballroom

Wrap-Up and Showcase Winner Announced

5:30 pm Hilton Hawaiian Village Coral Lounge

Reception
1 hour 30 min

7:30 pm Hilton Hawaiian Village Beach

Afterparty

Fireworks on the Beach

9 pm RumFire

After After Party

Startup Showcase
Join us on Conference Day (Jan 31) to watch live pitches from
10 amazing startups representing the East and the West
Startups from the East
Startups from the West

Nudging better consumption &
more eco conscious
consumers through simple,
transparent product scores.

www.ekko.world

An environmental solutions company
offering technologies that drive a
waste-to-value circular economy and
smart plastic recycling.

www.greenwayrevolution.com

Utilizing AR/VR to content and
generate online bookings of
one-day tours, attractions, and
activities.

www.360stories.com

A hospitality gig platform
providing on-demand reliable
hospitality and customer staff to
companies.

www.alohahospitalityprofessionals.com

Helping eCommerce
merchants detect and prevent
fraud orders.

www.lizuna.com

Building computer vision to analyze
athletes at massive scale.

www.miro.io

Delivering industry-leading
digital solutions for Residential
and Commercial communities.

www.axesspoint.net

Taking the guesswork out of
successful digital ads through
media performance prediction.

www.junction.ai

A travel platform redefining the USD $4.5 billion
scuba diving travel industry in Asia.

www.zubludiving.com

A global vacation rental cleaning marketplace and
cleaning SAAS platform used in over 70 countries.

www.turnoverbnb.com

Conference Sponsors
EMW'20 is made possible by these amazing companies
Platinum Sponsor
Sponso

SILVER SPONSORS

BRONZE SPONSORS

MEDIA PARTNERS

COMMUNITY SPONSORS

PROMOTIONAL PARTNERS

ACCOMODATION INFO

Hilton Hawaiian Village

EMW20's venue and official partner hotel!

The Modern Honolulu

Best boutique hotel in Hawaii

Ala Moana Hotel by Mantra

A Honolulu landmark hotel

Blue Startups is a Top 20 Accelerator in the US (Techcrunch) focused on helping scalable technology companies compete on a global scale. With deep domain expertise in technology development and an extensive network in Asia, Blue Startups is a nexus of entrepreneurial activity in Hawai‘i, and between Asia and North America.  Blue Startups was founded by Henk Rogers, founder of the Tetris Company and Chenoa Farnsworth of Hawaii Angels in 2012 and has been a full member of the Global Accelerator Network since 2013. Blue Startups is funded by the State of Hawaii, Hawaii Technology Development Corporation, and private investors.

www.bluestartups.com

CONNECT WITH THE WORLD IN HAWAII JAN 30 - 31 2020

EAST MEETS WEST 2020