East Meets West 2018

East Meets West is the startup event of the year in Hawaii – bringing together investors and entrepreneurs from Asia, Hawai`i and North America. EMW’18 features amazing international speakers, hot topic breakout sessions, pitch opportunities, and ample networking in a tropical Startup Paradise.

The focus for 2018 will be on Blockchain, TravelTech and Social Impact technologies and we will be bringing out exciting speakers from Uber, Klook, TenX, CoinCircle, The Vatican and more from the world to talk about these exciting advances in these technolgies.

February 1, 2018 - February 2, 2018 in Honolulu, Hawaii
Join us for discussions on blockchain, travel tech and social impact technologies
Some of the things happening at EMW18

Keynote Speakers
We are bringing the finest industry experts to speak
Allison Wagner
Olympic Gold Medalist
Mark de Groh
Principal, Re:public Good
Rahul Sood
CEO, Unikrn
Joyce Kim
Managing Partner, SparkChain Capital
Edith Yeung
Head of 500 Startups Greater China
Danny Wirianto
CMO, GDP Venture
Meli James
Co-Founder, Mana Up; President, HVCA
Dawn Lippert
CEO, Elemental Excelerator
Maya Rogers
President & CEO, Blue Planet Software
Covadonga Baselga
Corporate Strategy, Amadeus Ventures
Natali Ardianto
Co-Founder & CTO, Tiket.com
Dr. Julian Hosp
Co-founder & President, TenX
Eric Gnock Fah
Co-founder & COO, Klook
Declan Kelly
Head of Investors, Web Summit
Sam Gellman
Senior Design Manager, Uber
Henk Rogers
President & CEO, Blue Planet Energy
Stephen Forte
Co-founder & Accelerator Director, Laudato Si’ Challenge

Venture Capital Funds Participating
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso
Sponso

The East Meets West 2018 Event Schedule
Here is an overview of what you will see at EMW18

10 am

Activities

Ranch with ATV, Horseback, SUP

2 hours 30 minutes

12:30 pm

Lunch
1 hour 30 minutes

2 pm

Roundtable Session 1

4 Simultaneous sessions

1 hour

3 pm

Roundtable Session 2

4 Simultaneous sessions

1 hour

4 pm

Roundtable Session 3

4 Simultaneous sessions

1 hour

5 pm

Networking

Drinks along with Hawaiian history

1 hour

6 pm

Dinner
2 hours

8 am

Ecosystem Tour
2 hours 30 minutes

10 am

Registration
1 hour

11 am

East-West Center Welcome

3 Keynotes/panels

1 hour 30 minutes

12:30 pm

Lunch/Spikeball Tournament
1 hour

1:30 pm

3 Simultaneous Panels
1 hour

2:30 pm

3 Simultaneous Panels
1 hour

3:30 pm

Coffee Break & Snacks
30 minutes

4 pm Room Main Room

Startup Showcase
1 hour

5 pm

Final East/West Panel
30 minutes

5:30 pm Place East-West Center Lanai

Closing Party
1 hour 30 minutes
EMW18 SUMMIT WITH A TRUE HAWAIIAN BACKDROP
East Meets West Summit is an intimate pre-event limited to 100 participants that includes all the speakers and VIP guests for East Meets West 2018 at Kualoa Ranch. Participants will take part in Hawaiian activities, roundtable discussions, and deep-dive learning opportunities. Roundtable discussions will be led by experts in their fields - with no more than 25 participants in each discussion. Transportation to and from Waikiki will be provided. Summit tickets include complimentary registration at the EMW'18 Conference on February 2.

Buy Ticket And Join Now
EARLY BIRD SPECIAL
CLICK BUY TICKET TO SAVE NOW!
EMW Conference 2018

$95

  • Access to Feb 2 Conference
  • Lunch & reception included
  • Access to full Conference on Feb 2
EMW Summit & Conference 2018

$995

  • Access to all keynotes and break-outs
  • Intimate VIP Summit at Kualoa Ranch on Feb 1

Need additional pricing info? Get in touch for custom and high-volume pricing.

ACCOMODATION INFO

Prince Waikiki

Our official partner hotel!

The Modern Honolulu

Best boutique hotel in Hawaii

Ala Moana Hotel by Mantra

A Honolulu landmark hotel

Blue Startups is a Top 20 Accelerator in the US (Techcrunch) focused on helping scalable technology companies compete on a global scale. With deep domain expertise in international travel technology and an extensive network in Asia, Blue Startups is fast becoming a nexus of entrepreneurial activity in Hawai‘i, and between Asia and Continental U.S.  Blue Startups was founded by Henk Rogers, founder of the Tetris Company and Chenoa Farnsworth of Hawaii Angels in 2012 and has been a full member of the Global Accelerator Network since 2013. Blue Startups is funded by the State of Hawaii, Hawaii Strategic Development Corporation, and private investors.

www.bluestartups.com

CONNECT WITH THE WORLD IN HAWAII FEBRUARY 2018

EAST MEETS WEST 2018